Det här med nätet…

Internet är en fantastisk uppfinning. I dessa tider tar man den för självklar och ständigt närvarande i datorer, surfplattor, telefoner, kylskåp, TV-apparater för att bara nämna en del ställen.

För inte så många år sedan var det en helt igenom militär och synnerligen hemlig företeelse.

Numera är det i allra högsta grad var mans egendom, d.v.s. alla har tillgång till nätet om man bara har kunskap och verktyg. Det innebär att man måste tänka till en smula för att inte bli vad man på anglosaxiskt språk kallar “mainstream”. Det gäller alltså att sticka ut om man vill synas…

Hur man gör detta varierar. Men en sak är säker – “utsticket” bör vara så pass väl avvägt att det inte punkterar budskapet man vill få fram. Det är där vi kan hjälpa till…

Funderingar
Visste du...
Statistik
  • 0
  • 48
  • 304 954
Prenumerera!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev, som skickas ut väldigt oregelbundet. Men ibland skickar vi ut något intressant. Du kan när som helst välja att säga upp prenumerationen via en länk i utskicken.När du prenumererat kommer du att få en begäran om att godkänna prenumerationen till din e-postadress. Om du inte gör detta får du heller inga utskick!